.
.

 

Een Herinnering Voor Later

  

Afscheidsfotograaf Paul Ruytenberg fotografeert op respectvolle en onopvallende wijze de uitvaart van uw dierbare. Discreet en met gevoel voor sfeer en detail een mooi beeldverslag van het afscheid.

 

 

Vaak gaat het afscheid als in een roes aan u voorbij. Denkt u eens aan afscheidsfotografie, een registratie van een emotionele dag waar u later in alle rust dankbaar op terug kunt kijken. Uit ervaring weet ik dat u dankzij deze foto’s achteraf gemakkelijker met anderen kunt praten over uw overleden dierbare. Ook zult u merken dat de foto’s en het fotoalbum of CD regelmatig worden bekeken en dat het verdriet een plek krijgt naast de mooie herinneringen. Kinderen maken soms een overlijden mee in hun naaste omgeving van b.v. hun vader of moeder, broer of zusje en opa of oma op een leeftijd dat ze nog te klein zijn om alles goed te beseffen. Heel waardevol is het dan, als de kinderen iets ouder zijn om samen met u het fotoalbum of CD nog eens rustig te bekijken, zodat ook zij een beeld kunnen vormen van het afscheid en wie de overledene was, en wat hij of zij voor de nabestaanden heeft betekend.   

Samen met u of met uw uitvaartverzorger overleg ik op welk moment en hoe ik de foto’s zal nemen. Wat zijn uw wensen? Dat is het belangrijkste! Zodat het juiste moment gekozen kan worden om alles mooi, maar discreet vast te leggen. U kunt kiezen of u de uitvaart in een mooi album en/of digitaal wilt ontvangen, een combinatie is altijd mogelijk. Eventueel is er ook een mogelijkheid een mooie bewerkte foto van uw dierbare te laten maken. In dit geval zoekt u bij uw bestaande foto’s naar een mooie opname. Ik ga deze foto bewerken en u krijgt een mooie herinnering aan uw dierbare terug.

                     

  

 Mogelijkheden voor persoonlijke Rouwalbums 

 

 

Informeer naar de mogelijkheden die wij aan u kunnen bieden.